Hot melt en lijmen op de Empack Birmingham


Intercol is aanwezig op de Empack in Birmingham, waar we graag alle technische details delen over ons assortiment lijmen en hot melts. Met name voedselveilige lijmen in de verpakkingsindustrie, zowel UV Detecteerbare watergebaseerde lijmen, als end of line verpakkingshotmelts. Naast een sterke, uitgekiend standaard assortiment aan lijmen bieden we ook specials aan die een klantspecifiek probleem kunnen oplossen, zoals de hechting op moeilijke substraten, hoge- of lage temperaturen, of detectie van lijm op verschillende kleuren karton in de golfkartonnage industrie.

Als fabrikant van lijmen kan Intercol een lijm formuleren naar uw specifieke wensen, de meeste efficiënte of best presterende lijm. In overleg uit voorraad leverbaar.

Nieuw assortiment voor de golfkarton- en vouwkartonindustrie

Door de jaren heen is Intercol een belangrijke fabrikant geweest van kleefstoffen die worden gebruikt in de golfkarton-, vouw- en vouwkartonindustrie. 
Door snel in te stellen lijmen te ontwikkelen en fijn af te stellen, die zeer schoon kunnen worden gebruikt en zowel voor contact- als voor contactloze spuit- en wieltoepassingen kunnen worden gebruikt, hebben deze moderne soorten vele problemen kunnen oplossen waarmee eindgebruikers al jaren worstelden. 
Intercol heeft deze kleefstoffen in nauwe samenwerking met de fabrikanten van machinefabrikanten (OEM) en fabrikanten van toepassingen in de afgelopen jaren ontwikkeld. Dit heeft ons in staat gesteld om uitgebreide expertise op het gebied van veld en markt op te bouwen. 
De nieuwste adhesieve formuleringen lossen problemen op met visstaart en / of open dozen tijdens het kwadrateren, vanwege hun hoge nat-tack en snelle uithardingssnelheid. 
Intercol en UK partner: The Adhesive Company (ahs) Ltd kan u geschikte lijmen aanbieden op basis van meer dan 40 jaar ervaring. 
Onze nauwe samenwerking met OEM- en Application Equipment-fabrikanten in combinatie met ons adequate en kundige R & D-laboratorium stelt ons in staat om u een specifieke lijmformulering aan te bieden die is afgestemd op uw behoeften. 
We zijn erg geïnteresseerd in het vinden of ontwikkelen van de best mogelijke score voor uw operatie die biedt: 
• efficiënte productie 
• minder stilstand van de machine 
• lagere lijmkosten

Heeft u een vraag of opmerking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact our adhesives specialists

 

Categorieën

Archief