Boekbind hotmelt lijmen

Gebonden van de eerste tot de laatste pagina, Intercol heeft een ruim assortiment hotmelts die zorgt voor een uitstekende rugverlijming, zijverlijming, eindverlijming, kaft in en tip-in toepassingen. Onze boekbindlijmen zorgen voor een superieure treksterkte van de pagina’s en een gegarandeerde hechting, waardoor duurzame boekruggen ontstaan die slechts 30 seconden na het binden kunnen worden bijgesneden.
De unieke witte, ongevulde Futura boekbindlijm is gemaakt met behulp van hoogwaardige grondstoffen en een geavanceerd productieproces en biedt een superieure treksterkte voor de pagina’s en een gegarandeerde hechting voor alle papiersoorten, van krantenpapier tot zwaar glanzend en gecoat papier. De Futura-hotmelt-serie is ook compatibel met snel- of langzaam lopende machines.

Hotmelts voor boekbinden

Ruglijm en zijlijm

Ons assortiment boekbindlijm biedt een groot aantal andere kwaliteitsvolle producten die ontworpen zijn om een sterke hechting en een hoge paginatrekkracht te bieden, terwijl het mogelijk is om inline te snijden zonder te smeren. Zijlijm kan worden geleverd voor gebruik met de meeste bindmachines en biedt opnieuw een toepassing die nauwkeurig kan worden aangebracht en schoongesneden.

Tip-in hotmelt lijmen

Permanente en peelable lijmen worden ondertussen vervaardigd voor de productie van tip-ins. Deze bieden klanten de mogelijkheid om kaarten, munten en sachets op alle papier- en dekkingsbestanden te plakken zonder dat er vlekken of scheuren ontstaan.

Onze hoogwaardige hotmeltlijmen zorgen voor een afpelbare hechting voor alle tip-ins. Ze maken het mogelijk om kaarten, munten en een reeks sachets veilig te hechten op een grote selectie van papier- en kaartmaterialen en elimineren het risico op vlekken en scheuren die kunnen ontstaan met minder geavanceerde kleefstoffen.

Als fabrikant van waardetoevoegende kleefstoffen heeft Intercol hotmeltlijmen ontwikkeld die gemakkelijk kunnen worden verwijderd ter ondersteuning van de toenemende behoefte aan drukwerk en papier om te worden gerecycled. Bovendien hebben we de expertise om samen met klanten meerdere lijmen te vervangen door enkele geavanceerde hotmeltproducten.

Contact our adhesive engineers

 

 

Categories

Pagina’s over lijmen