Europese hotmelt lijmfabrikanten

Elk jaar spreken we met honderden bedrijven en fabrikanten over hun hotmelt lijm benodigdheden.

Hotmelt lijm beschikbaarheid in Europa

Intercol is naast lijmproducent, ook een grote distributiepartner voor lijmen in de industrie. Daarmee zijn we één van de toonaangevende hotmeltleveranciers in Europa.

Intercol kan een uitgebreid vergelijk maken voor prospects en klanten met betrekking tot de concurrentie. Gezien de uitgebreide historie van onderzoeken kunnen we meestal op papier al een goed lijmvoorstel doen. Onze grote toegevoegde waarde is het aanvullend onderzoek qua lijmeigenschappen op ons laboratorium.

Adhesive manufacturing

Standaard hotmelt toepassingen

De markten die we bedienen zijn onder meer: automobiel/transport, elektronica, industriële assemblage, medisch/hygiëne, verpakking/papier, bouw/constructie, energie/nutsbedrijven, onderhoud/reparatie/MRO, en metaalverwerking.

Unieke toepassingen

Doordat we veel samenwerken met fabrikanten in de verpakkings-, bouw-, textiel-, vloerbedekkings-, houtpaneel-, zonne-energie- en tientallen andere industrieën. Zijn wij in staat om unieke industriële lijmen te ontwikkkelen en produceren, waaronder ook producten die worden gebruikt als afdichtingsmiddel, coatings en speciale materialen.

Uitgebreid assortiment altijd ruim op voorraad.

Veel van onze lijmen, grondstoffen en hotmelt worden gebruikt in de verpakkings-, etiketteer-, houtbewerkings-, productassemblage-, boekbind- en convertingstoepassingen zoals de productie van zelfklevende tapes, folies en etiketten.

Voor een goed hotmelt lijmadvies kunnen we u altijd snel één van onze voorraad producten aanbevelen!

Contact our adhesive engineers

 

 

Categories

Pagina’s over lijmen