Futura verpakking hotmelts

De populariteit van BAMFutura hotmelts in de verpakkingsindustrie is het afgelopen decennium enorm toegenomen.

Het Futura hot melt lijmen assortiment is vervaardigd met hoogwaardige grondstoffen, bereid in geavanceerde productieprocessen en levert daardoor een zeer hoog prestatieniveau De Futura hotmelts zijn hun tijd na meer dan 20 jaar nog steeds vooruit. Futura hotmelts bieden ook een ingebouwde veelzijdigheid en kunnen met bijna alle verpakkingsmachines worden gebruikt. Deze hotmelt lijmen bieden een superieure hechting op enkele van de moeilijkst te verlijmen oppervlakken inclusief gemetalliseerde polyester materialen, PP gecoate, PET gelamineerde, gelakte en “high density” karton. Deze verpakkingslijmen zijn parelwit van kleur, walmen niet en zijn vrijwel reukloos. Deze kenmerken bieden ondermeer voedselfabrikanten unieke hotmelt lijmen oplossingen die kunnen worden gebruikt in een breed scala van verpakkingsformaten en met de meest delicate en absorberende voedingsmiddelen of farmaceutische producten.

De Futura 51 is onze nieuwste baanbrekende verpakkingshotmelt en biedt een superieure hechting op veeleisende gecoate oppervlakken. Met ongeëvenaarde bestendigheid tegen lage temperaturen en zeer hoge hittebestendigheid, biedt Futura 51 ons breedste spectrum van prestaties en perfect voor een veelheid aan toepassingen.

Het Futura-assortiment verpakkingshotmelts omvat diverse specialistische types zoals de Futura 53 – een verpakkingshotmelt met lage viscositeit. De lage viscositeit maakt het ideaal geschikt voor toepassingen met hoge snelheid die een precieze toepassing vereisen met een zuivere afsnijding van het mondstuk. Naast de Futura 53 zijn er nog een aantal belangrijke hotmelts met specifieke eigenschappen:

  • Futura 57, een hotmelt met een lage verwerkingtemperatuur van ca. 120°C
  • Futura 56, een hotmelt voor het verlijmen van kunststoffen
  • Futura 42, een hotmelt met een hoge hittebestendigheid.

Intercol heeft een uitgebreide portfolio van beproefde verpakkingslijmen, ca. 100 commerciële producten en 50 daarvan uit voorraad leverbaar. Zo is er altijd een hotmelt beschikbaar die voldoet aan uw eisen.