Het succes van Hotmelt#1 als lijm voor alle verpakkingsmachines

Als klantgericht bedrijf is Intercol altijd op zoek naar een ongeëvenaard niveau van dienstverlening aan onze klanten. We zijn trots op ons vermogen om niet alleen producten te creëren, maar ook relaties die lang meegaan.

Dit ethos wordt in stand gehouden door klanten te voorzien van onze eersteklas, wereldwijd gewilde lijmen (zowel bestaande als op maat gemaakte lijmen) en door een hoog niveau van ondersteuning te bieden, inclusief probleemoplossing om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Intercol is in staat om cliënten te helpen vanaf de eerste fase van het selecteren of creëren van de exacte lijm voor hun markt tot en met het beoordelen van hoe goed dat product presteert maanden en zelfs jaren later.

Ondersteuning bij hotmelt lijmwissel

De mate van hulp die het ondersteuningsteam van Intercol heeft geboden, werd onlangs erkend door een in Duitsland gevestigde fabrikant van dierenvoeding die bijzonder onder de indruk was van de hulp die zij kregen bij de overgang van hun oude kleefstof naar een efficiënter product.

Deze klant koos voor Hotmelt#1, een bestseller en pioniersproduct uit ons hotmelt assortiment. Naast de flexibiliteit in toepassing is dit product geurvrij en zorgt het voor een sterke, betrouwbare hechting zonder dat het voedsel wordt beïnvloed qua geur, smaak of samenstelling. Het werkt ook onder een breed temperatuurbereik met een unieke consistente viscositeit, waardoor het ideaal is voor toepassing en opslag in een grote verscheidenheid aan temperaturen.

Hotmelt#1

Dit maakt Hotmelt#1 perfect voor gebruik op verpakkingen van huisdiervoer, waar contaminatie van het product moet worden voorkomen en waar de verpakking een scala aan materialen en opslagcondities voor zowel natte als droge levensmiddelen kan bevatten.

Hotmelt#1 is geschikt voor een breed scala aan andere functies naast verpakkingen zoals etikettering, boekbinden en houtbewerking; de lijm is de maatstaf voor meerdere industriële toepassingen.

Onze klant van de fabrikant van diervoeding was zo onder de indruk van Hotmelt#1 en de zorg die ze kregen van het ondersteuningsteam van Intercol, dat ze drie maanden lang in één keer een bestelling kochten.

Bezoek het Hotmelt#-lijmassortiment voor meer informatie of neem vandaag nog contact met ons op.

Contact our adhesive engineers

 

 

Categories

Pagina’s over lijmen