Lijmen voorraad Duitsland

Intercol heeft een groot magazijn in Nederland dat doorgaans enkele weken buffer bied voor bestaande en nieuwe klanten. Duitsland is één van de voornaamste landen waar onze lijmen worden gebruikt, voor allerlei toepassingen in de industriële sector. Hotmelts en watergebaseerde lijmen zijn bij ons aan de orde van de dag. Neem contact met ons op middels e-mail of bel ons direct! +31 318 636363

Voedselveilige en compatible met optische witmakers

Karton en verpakkingslijmen

Al bijna 50 jaar ontwikkelen wij lijmen voor industriële & grafische toepassingen. Veel van onze lijmen worden ook gebruikt in de verpakkingsindustrie. We hebben een uitgebreide expertise opgebouwd in het verlijmen van veeleisende papieren en afgewerkte oppervlakken. Onze kleefoplossingen zijn bieden efficiënte papier- en verpakkingsafwerkingsprocessen. Naast toepassingen in de kartonindustrie, vouwverlijming en drukafwerking bieden we ook een compleet assortiment assemblage lijmen voor allerlei industrieën.

With new UV colourants problem free detection on Optical brightened white corrugated as well

Voedselveilige lijmen

Ons laboratorium ontwikkeld voortdurend nieuwe lijmen voor papier en verpakkingen, voedselveiligheid en lijmdetectie zijn belangrijke, onderscheidende speerpunten. De uit voorraad leverbare, hoogwaardige lijmen voor de end-of-lineproductie of lijmen voor de productie van papieren zakken en vouwdozen en golfkarton zijn dan ook van constante kwaliteit.


Contact our adhesive engineers

 

 

Categories

Pagina’s over lijmen