EMPACK BIRMINGHAM 2020


Empack Birmingham

THE FUTURE OF PACKAGING TECHNOLOGY!

Empack is the UK’s premier show for all things packaging technology, equipment and machinery.

Empack viser frem de nyeste innovasjonene for teknologi og maskiner brukt i emballasjebransjen. Showet vil hjelpe deg med å forbedre kapasiteten, påliteligheten og effektiviteten til produktlinjen din, samt hjelpe deg til nettverk med hele forsyningskjeden til emballasje.

Opening Times Empack Birmingham

Onsdag 27. februar.
10am – 5pm

Torsdag 28. februar.
10am – 4pm

Parking At Empack Birmingham

The NEC is 8 miles east of Birmingham city centre, and at the heart of the UK motorway network.

Birmingham ligger i hjertet av Storbritannias motorveinettverk, slik at besøkende kan reise direkte fra M6, M1, M40 og M42. NEC har egne parkeringsplasser på stedet med over 16 500 plasser. Bare pop postnummer B40 1NT inn i din sat nav, hopp i bilen så ser vi deg om noen timer!

Parkering - Med 16 500 ledige plasser har NEC god plass til deg. Følg den elektroniske skiltingen eller instruksjonene fra NEC-trafikkteamet for å komme deg til riktig parkeringsplass for ditt arrangement. Når du har parkert, kan du enten ta en gratis skyttelbuss eller gå til hallen ved å bruke skiltet som er lagt ut gangstier.

Har du noen spørsmål eller kommentar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt våre limspesialister

 

Kategorier

Archief