Mat-sikre UV-detekterbare lim.


Limdeteksjonssystemer blir stadig brukt på grunnlag av UV-lysdeteksjon. Dette systemet bidrar til kvaliteten på produktene. Teknologien står imidlertid også overfor utfordringer.

  • Optiske brighteners i papiret gjør standard UV-lim deteksjon vanskelig

På grunn av bruk av optiske brighteners i alle typer papir- og kartongtyper, og på grunn av resirkuleringsstrømmen, er ikke optisk hvitt papir heller ikke forurenset med dette hjelpestoffet. Deteksjonsbildet blir derfor spredt.

  • Standardinnretningen for påføring av UV-baserte klebemidler er ikke påviselig mattrygg.

De gjeldende standard UV-deteksjonsinnretningene er ikke godkjent for bruk i primær matemballasje!

Producerer du primær eller sekundær emballasje for næringsmiddelindustrien?

Inntil for tiden var det ikke mulig å bruke en påviselig matbar deteksjonsanordning som oppfyller kravene til gjeldende deteksjonssystemer. Sammen med utstyrsleverandører og råvareleverandører fra næringsmiddelindustrien har vi funnet en påviselig mattryggbar løsning.

Våre mat-sikre SML 12 lim kan nå utstyres med et nytt utvalg av UV-deteksjonsutstyr, og du kan garantert produsere mat trygt med Intercol SML-sertifikatet.

Kartongprosessorer vil kanskje gi deres nåværende lim med deteksjonsmidler, og mattryggheten vil fortsatt bli observert. Vi er kjent med slike spørsmål og i samråd kan vi passe dette inn i eksisterende lim oppskrifter.

Søknad i matemballasje:

I overensstemmelse med europeiske forskrifter som er fastsatt i rammebeskyttelsesloven (1935/2004 / EF) og plastimplementeringsmåten (PIM, 10/2011 / EC), kan dette limet påvises trygt i matemballasje. Det er plikt for matforpakningsagenter å teste sluttproduktet for mattrygghet.

Ovennevnte limkrav, ønsker og lovgivning resulterer i et omfattende utvalg av SML-lim som allerede har tjent sine sporer.