Intercol kjører på full fart


Intercol forstår at pappemballasje som er mye brukt til mat og medisin er avgjørende i en tid som dette. Nyere utvikling krever at mange fabrikker leverer emballasje raskt og effektivt. Vi fortsetter å produsere og kan gi deg produktene våre på en riktig måte, samt gi teknisk og feltstøtte om nødvendig.

Intercol er og forblir tilgjengelig for alle dine spørsmål og hjelp med limproblemer på +31 318 636363.

Leveringstider og lager

Leveringstidene våre er korte, og våre varebeholdninger er store, slik du er vant til fra oss. Siden situasjonen kan utvikle seg uforutsigbart, anbefaler vi at du holder en bestand som lar deg produsere de neste 6 til 12 ukene.

Nåværende situasjon

Alle forretningsprosesser kjører normalt, så vel som levering av råvarer og transport til våre kunder. Intercol er stengt for besøkende og bare tilgjengelig for personer som må utføre fysisk arbeid (som ikke kan utsettes).

Har du noen spørsmål eller kommentar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kontakt våre limspesialister

 

Kategorier

Archief