Label stock

EHM 9270

Zelfklevende hotmelt met universele hechting op verschillende substraten, zeer goede hechting op karton en glas, goed rondzetbaar.
Aanbevolen toepassingen:
Farmaceutische labels, computerlabels, verzenddocumenten, temperatuurbestendige labels

EHM 9456

Heetsmeltlijm met universele hechting op verschillende ondergronden, goede vloei-eigenschappen; geschikt voor slotcoating en walscoating. De verwerkingstemperatuur van het eindproduct moet tussen + 5 ° C en + 50 ° C liggen. De bedrijfstemperatuur in de aangebrachte toestand ligt tussen -10 ° C en + 60 ° C.

Aanbevolen toepassingen:
Permanente zelfklevende etiketten, bagage-etiketten, zakelijke formulieren, computerlabels.

EHMF 6606

Zelfklevende htomelt met universele hechting op verschillende ondergronden, speciaal ontwikkeld voor contactloze aanbrengsystemen (gordijn applicatie). Zeer transparante coatings worden bereikt met variabele toepassingsgewichten. Slotcoaten ook mogelijk.

Aanbevolen toepassingen:
Coatings en laminaties van papier en filmmaterialen voor etiketten, flexibele verpakkingen, maar vooral voor labels zonder labels.

EHM 7878
Zelfklevende hotmelt met uitstekende hechting op polaire en niet-polaire substraten, toepasbaar tot 0 ° C; goed stootgedrag; Kan worden verwerkt door middel van slotcoating

Aanbevolen toepassingen:
Permanente etiketten voor het gekoelde gebied, prijs en thermische labels.

EHMBC 6002

Zelfklevende  hotmelt  met uitstekende hechting op polaire en niet-polaire oppervlakken; goed stootgedrag.

 

Aanbevolen toepassingen:
Etiketten voor direct contact met voedingsmiddelen op niet-vettige producten; contact met de huid

 

EHM 9014

Smeltlijm met een uitstekende hechting aan polaire en apolaire substraten minimale aanbrengtemperatuur van de labels tot -16 ° C, warmteweerstand van de toegepaste label -40 ° C tot + 60 ° C, verkregen door middel van rol en zeefdruk coating. Substraten.

Aanbevolen toepassingen:
Vriezer etiketten

EHM 9638

Smeltlijm met een uitstekende hechting aan polaire en apolaire substraten minimale aanbrengtemperatuur van de labels tot -25 ° C, warmteweerstand van de toegepaste label -40 ° C tot + 60 ° C, verkregen door middel van rol en zeefdruk coating.

Aanbevolen toepassingen:
Vriezer etiketten

EHM 9622

Semi zelflkevende hotmelt; verwijderbaar van vele polaire en niet-polaire oppervlakken.

Aanbevolen toepassingen:
Verwijderbaar etikettenpapier