Vacature: Productie/Magazijn medewerker.

In ons team van 15 productie en magazijn medewerkers is plaats voor een enthousiaste en zelfstandige medewerker. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit magazijnwerkzaamheden en na een ruime inwerkperiode ook het maken van lijmen.  heftruckervaring.

Functie-eisen:

  • Betrouwbaar en netjes werken.

Pré’s

  • Heftruckervaring (o.a. Reachtruck)
  • Affiniteit met computers/programma’s (Exact, Sumatra, WMS)

Wie zijn wij?

Intercol is fabrikant, importeur en exporteur van industriële lijmen, gevestigd in Ede.. Intercol exporteert haar producten naar ruim 20 landen, zowel binnen als buiten Europa. Intercol levert uitsluitend aan professionele industriële gebruikers en wederverkopers. Door kwalitatief hoogwaardige producten, service en maatwerk te leveren, is Intercol een marktleider op het gebied van industrieel toepasbare lijmen. Intercol biedt veel producten direct uit voorraad leverbaar.

Een plezierige werkomgeving die je kunt omschrijven met “geen woorden, maar daden”, een no nonsense mentaliteit met respect voor elkaar, onze klanten en leveranciers.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie bel naar: Intercol B.V. 0318-636363 vraag naar Harold Snijders of mail harold.snijders@intercol.nl